Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
 
Beostær

Fuglearten Beostær kommer fra de bjergrige områder i bl.a. Nepal, Indien, Bhutan og Sri Lanka. Den findes også i USA, hvortil den er blevet importeret og nu lever flere steder i den amerikanske natur. En Beostær har mellem 3 og 13 forskellige lyde, lige fra fløjt til skratten og skrig. Lydene lærer en Beostær mens den er ung af voksne fugle i gruppen og den kan således godt være identisk med andre Beostæres lyde, hvis fuglene vel at mærke også er i samme gruppe som voksne.Bonusviden

En stuefugl skal have både vitamin- og kalktilskud i kosten for at have det godt. Disse tilskud kan købes i dyrebutikker og hos dyrlægen.  Desuden skal fuglen have grene, som den kan bide i og sidde på i buret.  

 

 
Beostær
 
Væremåde
Grupper af fugle, der opholder sig mere end 15 km fra hinanden, har helt forskellige lyde eller dialekter om man vil. Vilde Beostære imiterer således ikke hinanden, men i fangenskab er Beostæren kendt for at kunne imitere både melodier og menneskestemmer. Beostæren lever af nektar, frugt og insekter. Den bygger rede i huller i fx træer og lægger typisk 2 – 3 æg ad gangen.

Pga. Beostærens popularitet, er de sjældent at se hos dyrehandlerne. Man skal derfor kontakte en opdrætter, hvis man vil have en eller flere Beostære som kæledyr.

Beostæren er sort med orangegule pletter rundt om øjnene og orange næb og tæer. Den kan blive op til 29 cm lang og lever ca. 15 – 20 år.
 
 
 
Hunde
 
 
  Fugle
Beostær
Duer
Dværgpapegøjer
Finker
Fuglebur
Fuglefoder
Grå Jaco
Kakadue
Køb af fugl
Papegøjer
Parakitter
Stuefugle
Undulater
   
 
 
 
Om hunde
 
 
The Border terrier Club
Hunderacer
Store hunde
Små hunde
Familiehunde
Hundehvalpe
Hundefoder
Hundeadfærd
Agility
Hundetræning
Hundeartikler
Hundeseng
Halsbånd
Hundebur
Hundepension
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution