Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
 
Dværgpapegøjer

Der findes ni forskellige arter af dværgpapegøjer i verden. De stammer alle sammen fra Afrika, fra området syd for Sahara og fra Madagaskar.  Ud af de 9 arter af dværgpapegøjer, er de 8 arter at finde i fangenskab i Danmark. Den sidste art, grønhovedet dværgpapegøje er kun at finde i naturen. I Danmark er dværgpapegøjer nogle af de mest populære stuefugle og der er mange opdræt af disse papegøjer rundt om i landet. .Bonusviden

Raske fugle har en tæt og glat fjerdragt. Den flyver eller hopper rundt i buret og synger eller fløjter jævnligt. Desuden tager de føde og vand til sig med jævne mellemrum, specielt om morgenen. De piller og rengør deres fjerdragt flere gange i løbet af dagen.

 

 
Dværgpapegøjer
 
Væremåde
Dværgpapegøjer lever af afskallet havre og forskellige frø kombineret med grønt. De er forholdsvis nemme at passe og kan, hvis man køber håndopfostrede fugle, gøres tamme og dermed blive nogle rigtigt dejlige fugle. Man skal dog være opmærksom på, at de kan have et ret hidsigt temperament og det er derfor ikke tilrådeligt at holde flere fugle i samme bur, med mindre de skal parres.

Den mest populære af alle dværgpapegøjerne er Rosenhovedet. Den avles i stort antal herhjemme og kan forekomme i flere forskellige farver, dog alle med det karakteristiske laksefarvede hoved.

Dværgpapegøjerne er små, ikke over 13 – 15 cm lange. De kan have et utal af forskellige farver og de lever typisk mellem 10 – 15 år
.
 
 
Hunde
 
 
  Fugle
Beostær
Duer
Dværgpapegøjer
Finker
Fuglebur
Fuglefoder
Grå Jaco
Kakadue
Køb af fugl
Papegøjer
Parakitter
Stuefugle
Undulater
   
 
 
 
Om hunde
 
 
The Border terrier Club
Hunderacer
Store hunde
Små hunde
Familiehunde
Hundehvalpe
Hundefoder
Hundeadfærd
Agility
Hundetræning
Hundeartikler
Hundeseng
Halsbånd
Hundebur
Hundepension
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution