Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
 
Fuglefoder

Der er stor forskel på, hvilket fuglefoder der passer til hvilken fugl. Nogle fugle spiser fortrinsvis nødder og frø, andre foretrækker frugt og bær. Det skal der naturligvis tages højde for, når man vælger fuglefoder til sine fugle.
De fleste producenter af fuglefoder laver blandinger, der passer til forskellige grupper af fugle. Man kan således vælge fuglefoder efter, om blandingen indeholder de korn, frø, nødder osv. som fuglen kan lide og har godt af. Man kan også blande sit eget fuglefoder af forskellige råvarer, men her skal man være opmærksom på at tilsætte vitamintilskud til foderet, da fuglen ellers risikerer at blive fejlernæret.

.Bonusviden

Det kan tage meget lang tid at vænne en fugl til et nyt foder og dette skal altid gøres i samråd med en fuglekyndig dyrlæge. Nogle gange vil fuglen skulle indlægges for at skifte foder, da dens blodsukker kan falde meget drastisk ved foderomlægning.

 

 
Fuglefoder
 
Væremåde
Fugle har en tendens til at sortere i foderet, således at de spiser de fede og velsmagende frø først. Sorteringen er vigtig for fugle i bur, da det er en god adspredelse for dem.  For at undgå, at fuglene bliver fejlernærede, kan man vælge et fuldfoder, der har forskellige farver og former, men hvor alle dele af foderet indeholder de samme stoffer.
Uanset hvilket foder man vælger, skal fuglen også have adgang til frisk drikkevand, en slibesten, som den kan slibe sit næb på og så skal den have et kalktilskud, der evt. kan drysses over foderet.
 
 
Hunde
 
 
  Fugle
Beostær
Duer
Dværgpapegøjer
Finker
Fuglebur
Fuglefoder
Grå Jaco
Kakadue
Køb af fugl
Papegøjer
Parakitter
Stuefugle
Undulater
   
 
 
 
Om hunde
 
 
The Border terrier Club
Hunderacer
Store hunde
Små hunde
Familiehunde
Hundehvalpe
Hundefoder
Hundeadfærd
Agility
Hundetræning
Hundeartikler
Hundeseng
Halsbånd
Hundebur
Hundepension
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution