Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
 
Papegøjer

Der findes over 350 forskellige arter papegøjer, der alle stammer fra varme og tropiske områder rundt om i verden. Typisk deles papegøjer op i to typer; ægte papegøjer og kakaduer. Papegøjer er den fugleart, indenfor hvilken man finder den største forskel i størrelse. Den mindste papegøje er kun knap 8 cm lang og den største over en meter i længde.Bonusviden

Hvis du vil gøre en papegøje tam, er den ideelle alder for anskaffelse 4-5 mdr. Det kræver meget arbejde at tæmme en papegøje, men det er besværet værd. En tam papegøje har det meget bedre i fangenskab end en, der ikke er tam.

 

 
Papegøje
 
Væremåde
Papegøjer lever fortrinsvis af frø, nødder, frugt og bær, men nogle arter, som fx Lorier, lever udelukkende af nektar og bløde frugter, som den suger saften ud af. De fleste papegøjer spiser også grøntsager og blade som fx salat.
Der er mange ting at overveje, før man anskaffer sig en papegøje. Hvor stor skal den være? Har jeg plads til den? Har jeg tid til at passe den ordentligt? osv. osv. Nogle papegøjearter kræver en del mere pasning og pleje end andre, ligesom nogle arter er mere sociale end andre. Det er derfor altid en god idé at tage en snak med nogle opdrættere og spørge dem til råds.

De fleste papegøjefugle er hovedsagligt grønne med forskellige andre farver i højere eller mindre grad, men de kan også være multifarvede. De varierer i størrelse fra under 10 cm til over 1 meter i længde og deres levealder kan være helt op til 100 år for nogle arter.

 
 
Hunde
 
 
  Fugle
Beostær
Duer
Dværgpapegøjer
Finker
Fuglebur
Fuglefoder
Grå Jaco
Kakadue
Køb af fugl
Papegøjer
Parakitter
Stuefugle
Undulater
   
 
 
 
Om hunde
 
 
The Border terrier Club
Hunderacer
Store hunde
Små hunde
Familiehunde
Hundehvalpe
Hundefoder
Hundeadfærd
Agility
Hundetræning
Hundeartikler
Hundeseng
Halsbånd
Hundebur
Hundepension
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution