Kæledyr
 
 
Hunde
Katte
Heste
Fugle
Akvariefisk
Marsvin
Andre dyr
 
 
 
Underholdning
 
 
Quiz
Memory
Forum
Video
Billeder
Kattefilm
Hundefilm
 
 

 

hundehvalp og kvinde

 
Populæreste dyr
 
 
Border terrier
Boxer
Collie
Golden retriever
Kongepuddel
Labrador
Newfoundlænder
Rottweiler
Sanktbernhardshund
Schæferhund
Huskatte
Katteracer
Marsvin
Pony
Shetlands pony
   
 
 
 
 
Undulater

Alle undulater er parakitter. De stammer fra Australien, hvor de stadig lever i naturen. Det er dog kun de grønne undulater der forekommer naturligt, de hvide, blå og gule undulater er fremavlet for at give variation i udbuddet på kæledyrsmarkedet. Undulater yngler hele året rundt og får typisk 4 – 7 æg. Æggene udruges på ca. 18 dage i en rede i fx et hult træ. I fangenskab bruger undulaterne en redekasse til udrugningen.Bonusviden

Hvis en stuefugl hænger med hovedet, ikke vil synge, tage føde til sig eller flyve, skal man omgående tage den til dyrlægen, da det kan være tegn på, at noget er galt med fuglen. 

 
Undulater
 
Væremåde
Hanundulater kan kendes på den blå eller blålige bule over næbet. Det er kun hannerne, der kan lære at tale og de regnes blandt de 5 dygtigste taler af alle papegøjearter i verden. Faktisk er det en hanundulat ved navn Puck, der har verdensrekorden i største ordforråd for fugle. Hele 1.728 ord kunne den udtale. Puck døde i 1994, men nåede at blive optaget i Guinness World Records.
Undulaterne er meget populære i Danmark. Både børn og voksne er glade for fuglen, der egner sig rigtigt godt som kæledyr. Den er forholdsvis nem at passe, skal have rent vand og foder hver dag og skal selvfølgelig tales med og hygge om, men den kræver ikke den store træning for at blive tam.

En Undulat kan være hvid, blå eller gul og alle variationer af disse farver blandet. Som voksne er de ca. 18 – 20 cm lange og de kan blive op til ca. 10 år gamle.

 
 
Hunde
 
 
  Fugle
Beostær
Duer
Dværgpapegøjer
Finker
Fuglebur
Fuglefoder
Grå Jaco
Kakadue
Køb af fugl
Papegøjer
Parakitter
Stuefugle
Undulater
   
 
 
 
Om hunde
 
 
The Border terrier Club
Hunderacer
Store hunde
Små hunde
Familiehunde
Hundehvalpe
Hundefoder
Hundeadfærd
Agility
Hundetræning
Hundeartikler
Hundeseng
Halsbånd
Hundebur
Hundepension
 
 
 
 


Home  |  Om mit husdyr   |  Kontakt os
Copyright mit husdyr.dk. All rights reserved
Design By : Revolute Soft Solution